Natjecateljice izbora za „Miss Hrvatske“ u posjeti Kašetici primorsko–goranskoj

Natjecateljice izbora za „Miss Hrvatske“ u posjeti Kašetici primorsko–goranskoj

Zamjenica župana Marina Medarić i direktorica Direkcije izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta Maja Vračarić u Kašetici primorsko-goranskoj potpisale su Ugovor o sponzorstvu ovogodišnjeg izbora koji će se održati u Malom Lošinju.

„Mi smo danas htjeli spojiti različite ljepote – ljepote djevojaka i ljepote proizvoda naše županije koje prodajemo ovdje u našoj Kašetici primorsko-goranskoj. Izbor za Miss Hrvatske održat će se u Malom Lošinju, našem šampionu turizma koji će biti jedna velika pozornica na kojoj ćemo prezentirati ljepote naših djevojaka koje ujedno nose i ljepotu grada i županije iz koje dolaze, dok ćemo u svijet poslati jednu promotivnu razglednicu svega onog što se dešava u našoj županiji“ rekla je zamjenica župana Marina Medarić.

Ravnatelj Centra za poljoprivredu i ruralni razvoj PGŽ Dalibor Šoštarić upoznao je Miss Međimurske županije Esmeraldu Slaviček i Sisačko-moslavačke županije Helenu Ćatić te ostale prisutne s ponudom autohtonih proizvoda županije i brendom Kašetica.

Izbor Miss Hrvatske za Miss svijeta održava se već 27. godinu za redom, a organizira ga Direkcija izbora Miss Hrvatske pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Malog Lošinja, TZ Kvarnera i TZ Malog Lošinja. Finalno natjecanje Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. održat će se 31.8.2019. na centralnom trgu u Malom Lošinju s početkom u 20.20 sati.

Leave a Reply