POZIV ZA PRIJAVU – 22. IZBOR NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE

POZIV ZA PRIJAVU – 22. IZBOR NAJUZORNIJE HRVATSKE SEOSKE ŽENE

Izbor najuzornije hrvatske seoske žene održati će se 15. listopada 2022. godine u Međimurskoj županiji u organizaciji Udruge Uzorne hrvatske seoske žene. Cilj je projekta promocija vrijednosti i važnosti žene na selu, afirmacija i podizanje kvalitete življenja na hrvatskom selu, očuvanje obitelji i kulturne baštine.
Najuzornija hrvatska seoska žena mora biti stara između 25 i 65 godina, hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini žena je poznati borac za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

Prijave se zaprimaju do 15.svibnja 2022 godine, a moraju sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te kratak životopis. Možete ih poslati poštom na adresu: Katica Jerleković (predsjednica udruge), Cekovići 26, Kravarsko ili elektroničkom poštom na katica.jerlekovic@gmail.com
Prijavnicu i sve dodatne informacije možete dobiti u Kašetici ili na broju mob: 099/3349339